Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Φαγητό στο δρόμο, σε όλο τον κόσμο



Το φαγητό στο δρόμο είναι μια συνήθεια που κυριαρχεί σε όλα τα μέρη του πλανήτη

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο διάσημες αγορές φαγητού και τα πρωτότυπα εδέσματά τους.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι σύζυγοι;


Γιατί και το ζώδιο είναι κριτήριο επιλογής...
Ο γάμος αποτελεί μία πιθανή εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης. Παράλληλα όμως έχει πολλές απαιτήσεις που πολλοί δεν έχουν έρθει αντιμέτωποι ξανά και βιώνουν καταστάσεις που δεν είχαν φανταστεί με αποτέλεσμα ....

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γιατί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου που διαθέτει 10.000 δωμάτια δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ επισκέπτη [εικόνες]


Παράλληλα με μια μεγάλη, αμμώδη παραλία στο γερμανικό νησί Rügen στη Βαλτική Θάλασσα βρίσκεται το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Ένα ξενοδοχείο τόσο τεράστιο που το μήκος του αγγίζει τα τρία μίλια και διαθέτει 10.000 δωμάτια, όλα με θέα στη θάλασσα.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Καφεμαντεία. Τα μυστικά της καφεμαντείας - πώς διαβάζεις το φλιτζάνι


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑΣ

Το διάβασμα του καφέ στο φλιτζάνι είναι μια τεχνική με την οποία όλοι λίγο-πολύ είμαστε εξοικειωμένοι. Είναι κι ένα κομμάτι της ελληνικής παράδοσης, και μάλιστα ιδιαίτερα διαδεδομένο στους Έλληνες που ήρθαν από τη Μικρά Ασία και την Αίγυπτο.

Το λεξικό της καφεμαντείας. Η ερμηνεία των συμβόλων.


Εδώ θα βρεις τις ερμηνείες για τα σχήματα που μπορεί να εμφανιστούν σε ένα φλιτζάνι. Πολλά έχουν περισσότερες από μια εξήγηση και θα πρέπει να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει, σε σχέση με τα διπλανά και με την όλη εικόνα του φλιτζανιού. Μην ξεχνάς ότι όλα έχουν το νόημά τους, όλα συνδέονται και τίποτα δεν εμφανίζεται τυχαία.

Χειρομαντεία: Δες ποια μυστικά της ζωής σου κρύβει το χέρι σου!


Χειρομαντεία

Αν θες να μάθεις το μέλλον σου στην αγάπη, πιθανόν η απάντηση να βρίσκεται πολύ κοντά σου, και συγκεκριμένα, στις παλάμες σου. Η χειρομαντεία έχει τους δικούς της τρόπους να αποκαλύπτει τι σε περιμένει στον έρωτα. Στα σοβαρά ή και σαν ένα παιχνίδι, σε εσένα ή στους άλλους, εύκολα μπορείς να αποκαλύψεις μερικά ερωτικά μυστικά.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014